Onze oudercommissie

Oudercommissieleden
Voorzitter:  Frank (vader Nanique en Michiel)
Secretaris: Inge Swaters (moeder van Eva)
Penningmeest: Corinne Lubbers (moeder van Shayenne)

Lid: Bernice Calis (moeder van Thomas)
Lid: Vacature

Ons mail adres is. ocdeboefies@hotmail.com

Even voorstellen;

Frank:

Ik ben Frank van Hal en ben de vader van Nanique en Michiel. Ik ben 50 jaar en ben werkzaam als Proces Controls Engineer bij een fabrikant van systemen voor de procesindustrie.

Sinds de Boefies/Schurkies begonnen zijn gaan onze kinderen met veel plezier naar de BSO. Het is leuk om te zien hoe de BSO en ook het KDV aan het groeien is in kwantiteit en kwaliteit. Lid zijn van een oudercommissie geeft mij veel voldoening omdat je op een positieve manier bij kunt dragen aan de kwaliteit van de kinderdagopvang en de BSO. Hebben jullie vragen, suggesties of ideeën? Dan horen wij dat graag van jullie.

Corinne:

Ik ben Corinne Lubbers, de moeder van Shayenne Gielen. Shayenne was één van de eerste kinderen die kennis mocht maken met de Boefies. En wat was ik blij dat ik nu niet buiten Pannerden wat moest zoeken. Shayenne ging altijd met plezier spelen, vaak wel 3 a 4 dagen in de week. Na een tijdje weg te zijn geweest komt ze nu en dan spelen bij de Schurkies

Omdat ik graag betrokken wil zijn bij de ontwikkelingen van de Boefies heb ik mijzelf aangemeld als lid bij de oudercommissie. Ik hoop hiermee o.a. een aanspreekpunt voor ouders te zijn en om zo een bijdrage te leveren voor ideeën en eventuele verbeterpunten.

Bernice:

Mijn naam is Bernice, moeder van Thomas. Ik ben lid geworden van de oudercommissie omdat ik het belangrijk vind betrokken te zijn bij een goede opvang voor mijn kind. Ik wil een positieve bijdrage leveren aan de gang van zaken op het kinderdagverblijf.

Als ouders en leidsters samenwerken en goed communiceren kunnen ze daarmee het kind een vertrouwd en veilig gevoel geven, wat nodig is voor zijn verdere ontwikkeling. Daarnaast vertegenwoordigd de oudercommissie alle ouders met kinderen in de opvang. Het is dan ook belangrijk dat de oudercommissie contact houdt met de ouders en zo weet wat onder hen leeft.

Inge:

Ik ben Inge Swaters. Ik ben de moeder van Eva. Eva gaat paar keer per maand naar de Boefies en maakt gebruik van het kinderdagverblijf. Zij gaat er met veel plezier heen en heeft goed naar haar zin.

Ik heb mij aangemeld voor de oudercommissie om op de hoogte te zijn van de huidige situaties en nieuwe ontwikkelingen wat de kinderen aangaat. Zo geef ik mijn mening, denk mee en bied ik mijn hulp aan als dit nodig is.