Oudercommissieleden

Voorzitter:  Frank (vader Nanique en Michiel)
Secretaris: Yvonne (moeder van Pepijn en Maaike)
Penningmeest: Bernice Calis (moeder van Thomas)

Lid: Lion Schreven (vader van Christopher)

Ons mail adres is. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Even voorstellen;

Frank:

frankEven voorstellen, mijn naam is Frank van Hal. Ik woon samen met mijn vrouw Martine hier in Pannerden en ben werkzaam als Process Controls Engineer bij een grote machinefabriek.

Onze kinderen Nanique en Michiel gaan als sinds jaar en dag naar de Kinderopvang en hebben het erg naar hun zin. Eerst in het Kinderdagverblijf en nu op de BSO. Ik vind het leuk en waardevol om over allerlei zaken mee te kunnen denken en samen met de andere OC leden de belangen van de ouders te behartigen. Mocht je ideeen hebben of met vragen zitten dan kun je ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bernice:

berniceMijn naam is Bernice, moeder van Thomas (4) en David (1). Ik ben lid geworden van de OC omdat ik graag van dichtbij wil zien waar we onze zoontjes een dag in de week naar toe brengen. Zelf vind ik het belangrijk om betrokken te zijn bij de opvang.

Door zitting te nemen in de OC kan ik meteen de belangen behartigen van alle andere ouders en zo nodig op die manier mijn steentje bijdragen, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat onze kinderen zich fijn voelen tijdens de opvang en wij met een gerust hart ons kostbaarste bezit achter kunnen laten.

Yvonne

yvonneIk ben Yvonne van Meekeren, moeder van Pepijn (10) en Maaike (12). Ik woon samen met mijn man Bas en de kinderen bij de fruitkar aan de Ringdam. In de oogsttijd help ik mee de vruchten plukken. Daarnaast werk ik als autisme deskundige bij een GGZ instelling. Maaike heeft tot dit schooljaar gebruik gemaakt van de BSO. Komend schooljaar gaat ze naar het voorgezet onderwijs. Zij oefent dit jaar met het alleen thuis zijn! Pepijn gaat 2 dagdelen naar de BSO.

Het is leuk om via de oudercommissie betrokken te zijn en mee te kunnen denken over fijne en kwalitatief goede opvang voor de kinderen. Ik ben heel blij dat we zo’n mooie opvang in Pannerden hebben en vind het mooi om op deze manier mijn steentje bij te dragen aan ons mooie dorp Pannerden. Verder is het ook een gezellige club mensen en zijn de vergaderdingen productieve, maar zeker ook gezellige avonden!

Lion

Hallo, ik ben Lion Schreven, de vader van Christopher. Ik ben 29 jaar en ben werkzaam als Architect. Naast leuke uitjes met het gezin hou ik er van om bezig te zijn met het repareren van horloges of fotografie-/film opnames te maken van landschappen met m’n drone. 

Om meer betrokken te raken bij de toekomstige ontwikkeling van Christopher, heb ik mij aangemeld bij de oudercommissie. Mijn doel is om de oudercommissie te ondersteunen en daarmee een helpende hand te kunnen bieden aan de kinderdagopvang.